Filters

Toon meer
Toon meer

Populaire folders

Multi Bazar folder geldig tot 22-02-2020

Multi Bazar

Nog 1 maand geldig
Euroshop folder geldig tot 22-02-2020

Euroshop

Nog 10 maanden geldig
Dovy Keukens folder geldig tot 22-02-2020

Dovy Keukens

Nog 1 maand geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 22-02-2020

Zelfbouwmarkt

Nog 10 maanden geldig

Badkamer

De badkamer is een paleisje als je ziet wat allemaal mogelijk is qua inrichting tot wellness ruimte. De plastic cabine om je snel te douchen, maakte al even geleden plaats voor een stevige douchebak met glazen wand, panelen of een deur, of een inloopdouche waar de vloer tot in de douche doorloopt. Voor een vrijstaand ligbad heb je wel wat ruimte nodig, maar een gewoon ligbad past ook in een kleine badkamer. Plaats winnen, doe je wel met bad en douche (combi-bad ineen). Blinkende materialen zoals kraanwerk zorgen ervoor dat je badkamer als een design ruimte schittert. De badkamer volgt constante evoluties en die worden vandaag ook door bekende ontwerpers als Philippe Starck, Alessi of de broer Bouroullec bepaald. Inspiratie opdoen, is dus zeker de boodschap.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Mango douchebak van Linie vanaf € 54,45, prijzen van Miami douchebak van Linie vanaf € 92,95 en prijzen van Douchebakken andy en sita in smc van Huismerk - Zelfbouwmarkt vanaf € 98,00.

Promoties Badkamer

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten