Filters

Toon meer
Toon meer

Populaire folders

Euroshop folder geldig tot 20-02-2020

Euroshop

Nog 10 maanden geldig
Dovy Keukens folder geldig tot 20-02-2020

Dovy Keukens

Nog 1 maand geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 20-02-2020

Zelfbouwmarkt

Nog 10 maanden geldig

Keuken

De keuken beschouwen we vandaag niet meer alleen als plaats om te koken, het is een volwaardige leefkeuken. Niet alleen vinden er ergonomische keukenkasten- en laden hun plaats, maar ook inbouwtoestellen, die tegenwoordig ook elektronisch kunnen gestuurd worden. Eender hoe je groot of klein je ruimte is, je kunt er zeker een welbepaald keukentype in kwijt. Werk je met een eiland of niet: het is aan jou de keuze. Een goede indeling van koken, afwassen en opbergen zorgt voor een goede functionering van jezelf. Tot slot kies je de afwerking van de werkbladen waarin er zee aan materialen is, net als voor het uitzicht van spoelbakken, spatwanden en kranen.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Bestå bovenblad van Huismerk - Ikea vanaf € 40,00, prijzen van Ekbacken werkblad van Huismerk - Ikea vanaf € 49,99 en prijzen van Säljan werkblad van Huismerk - Ikea vanaf € 59,99.

Promoties Keuken

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten