Bekijk de promotie Voetballen wk in de Koodza folder

Folder met artikel Voetballen wk
Folder met artikel Voetballen wk

Momenteel zijn er geen actieve folders van Koodza. Je kan andere folders vinden via de folders pagina.

Ben je een enthousiaste sportliefhebber? Dan ben je bij KOODZA aan het juiste adres! Als jonge keten van sportwinkels wil KOODZA zich steeds dicht bij zijn klanten bevinden. Zo krijgt iedereen snel en simpel toegang tot een breed gamma van succesvolle sportproducten. Via PromoButler kan u alvast de acties en promoties van KOODZA bekijken. Hieronder vindt u alle geldige promotionele aanbiedingen van KOODZA.

Ben je een enthousiaste sportliefhebber? Dan vind je het vast leuk om te weten dat KOODZA uit de startblokken schiet in België. Als jonge keten van sportwinkels wil KOODZA zich steeds dicht bij zijn klanten bevinden. Zo krijgt iedereen snel en simpel toegang tot een breed gamma aan succesvolle sportproducten. KOODZA is een onderdeel van de Oxylane-groep, die onder meer ook Decathlon bevat. We kunnen onze klanten dan ook de keuze bieden uit een breed gamma van Oxylane-kwaliteitsmerken:Quechua, Kalenji, Tribord, Kipsta ... en nog vele andere. Daarbij bieden we onze producten steeds aan de laagste prijs in de regio.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten