Bekijk de promotie Candy koel--vriescombinatie combi-bottom cmcn5172xwd in de Krefel folder

Folder met artikel Candy koel--vriescombinatie combi-bottom cmcn5172xwd
Folder met artikel Candy koel--vriescombinatie combi-bottom cmcn5172xwd

Momenteel zijn er geen actieve folders van Krefel. Je kan andere folders vinden via de folders pagina.

Krëfel is een Belgische winkel met een ruim assortiment aan kleine en grote elektro. Je vindt er multimedia-apparaten zoals gsm’s, iPhones en tv’s van de beste merken zoals Samsung, Apple, Huawei, ... Daarnaast verkopen ze huishoudapparaten en andere grote elektronische apparaten zoals frigo’s, airco’s, wasmachines, microgolfovens en stofzuigers van merken zoals Dyson, Philips, .... Naast de elektro-artikelen verkoopt Krëfel onder de naam Krëfel Keukens prachtige, gebruiksvriendelijke maatkeukens van hoogstaande kwaliteit. Krëfel biedt zijn producten ook online aan in hun webshop. In de Krëfelfolder vind je de beste aanbiedingen. Raadpleeg deze pagina voor de nieuwe aanbiedingen en folders van Krëfel!

Krëfel is een Belgische winkelketen die kleine en grote elektronica verkoopt. Daarnaast verkopen ze met Krëfel Keukens mooie en ruime keukens op maat. Ze hebben een ruim aanbod dat beschikbaar is in zowel de winkels als in hun webshop. Binnen het assortiment van Krëfel zitten onder andere tv’s, gsm’s, airco’s, frigo’s, microgolfovens, wasmachines en stofzuigers van de beste merken zoals Samsung, Philips, Apple, Huawei, Dyson,... Krëfel brengt maandelijks een folder uit met de beste aanbiedingen. De slogan van Krëfel luidt ‘De beste prijzen, service inbegrepen’. Ze doen er alles aan om de beste prijzen te kunnen garanderen. Zo houdt Krëfel dagelijks de prijzen van de concurrenten in de gaten zodat ze de laagste prijzen van het land kunnen garanderen. De goede service wordt verzekerd door de vele jaren ervaring in de branche en een uitstekende dienst na verkoop.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten