Promoties filteren

Krefel - Promoties, folders en kortingscodes

Krefel folders en promoties
Bezoek de Krefel website
Bij Krëfel zit je goed wanneer je op zoek bent naar groot of klein electro. Ook voor multimedia en computer kan je bij Krëfel terecht. Het ruime aanbod is zeer overzichtelijk opgesteld in de winkels die zich bevinden aan de rand van de stad, nabij de grote invalswegen.
Raadpleeg deze pagina voor al onze promotionele aanbiedingen en folders!

Krëfel is al jaren een toonaangevend bedrijf wat betreft de verkoop van elektronica. Het bedrijf werd in 1958 opgericht en heeft sindsdien kwaliteit en duurzaamheid altijd hoog in het vaandel gehouden. Krëfel is gespecialiseerd in de verkoop van alle elektronica, het aanbod op de website is echt enorm en de webshop is goed georganiseerd. Bij Krëfel kan je terecht voor vele verschillende producten, je vindt items in de volgende categorieën: groot elektro, klein elektro, inbouwtoestellen, TV & audio, multimedia, telefonie, accessoires en koken & tafelen. Krëfel heeft 75 ruime en moderne verkooppunten die verspreid zijn over heel België, in deze winkels staan verkopers klaar om jou te voorzien van de beste service en informatie. Bij Krëfel shop je altijd met een gerust hard, het bedrijf houdt namelijk dagelijks de prijzen van de concurrenten in de gaten en garandeert de laagste prijzen van het land. Mocht je al een artikel hebben gekocht en zie je binnen 30 dagen elders dat het product lager geprijsd is, dan betaalt Krëfel het verschil terug. Krëfel werkt samen met de grootste merken, je kunt er dus op vertrouwen dat deze een artikelen en webshops voorzien zijn van een uitstekend garantiebeleid. Mocht je vragen hebben over de diensten, een aankoop, een online bestelling, een herstelling of bijvoorbeeld een levering, dan staat het Contact Center doordeweeks voor je klaar van 8.30 tot 18.00. Op de website van PromoButler worden regelmatig de beste kortingscodes en promoties van Krëfel geplaatst, dus hou de website in de gaten en profiteer van de beste acties.

Je vindt hieronder o.a. prijzen van van Philips vanaf € 89,00, prijzen van van AEG vanaf € 449,00 en prijzen van van Bose vanaf € 119,00.

Reclamefolders van Krefel

01-02-2018
tot en met
25-02-2018

Krefel - Acties