Categorieën
Merken

Bekijk de promotie 3d puzzel kerstballen in de Kruidvat folder

Folder met artikel 3d puzzel kerstballen
Folder met artikel 3d puzzel kerstballen

Bekijk meer aanbiedingen in de verschillende Kruidvat folders

Kruidvat, onderdeel van de A.S. Watson Group, is één van de grootste drogisterijketens van de Benelux met ruim 166 vestigingen in België. Het Kruidvat assortiment bestaat uit een compleet aanbod traditionele drogisterijartikelen van zowel de bekende A-merken als het Kruidvat eigen merk naast een variërend assortiment niet-cosmetische artikelen. Op deze pagina kan je de promoties, acties en reclamefolders van Kruidvat bekijken. STEEDS VERRASSEND, ALTIJD VOORDELIG!

Kruidvat promoties deze week

Kruidvat is één van de grootste drogisterijketens van de Benelux met ruim 166 vestigingen in België. Kruidvat biedt een uitgebreid gamma aan van verzorgings- en schoonheidsproducten. Daarnaast vind je bij Kruidvat ook baby artikelen, huishoudartikelen en regelmatig zijn er electro en media promoties. Naast de bekende merken heeft Kruidvat ook een eigen huismerk.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Arizona ijsthee van Arizona vanaf € 0,99, prijzen van Auto zonneschermen inklapbaar van Huismerk - Kruidvat vanaf € 1,99 en prijzen van Autodoeken microfiber van Huismerk - Kruidvat vanaf € 1,99.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten