Categorieën
Merken

Bekijk de promotie Bank garda in de Kwantum folder

Folder met artikel Bank garda

Bekijk meer aanbiedingen in de verschillende Kwantum folders

Folders van Kwantum

Als je van je huis een thuis wilt maken, begin je bij Kwantum. Bij de grootste woondiscounter van België en Nederland vind je alles voor je huis volgens de laatste trends: raam- en vloerbekleding, tapijten, behang & verf, meubels, verlichting en decoratie. De kwaliteit is altijd goed en de prijzen altijd laag. De laagste van België zelfs. Daar woon je beter van!

Acties van Kwantum

Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en Vlaanderen. Kwantum is marktleider in vloerbedekking, laminaat, gordijnen, vitrages, behang en verlichting en een van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, rotan, kindermeubelen, woningdecoratie, opberg, gereedschap, huishoudtextiel en verf. Kortom, Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis. Kwantum biedt de laagste prijs, evenals een verrassend complete service.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Laminaat Morris Eiken van Huismerk - Kwantum vanaf € 8,00, prijzen van Laminaat Boswell Naturel Eiken van Huismerk - Kwantum vanaf € 12,00 en prijzen van Gordijn Loek Zand van Huismerk - Kwantum vanaf € 14,00.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten