Categorieën
Merken

Als je van je huis een thuis wilt maken, begin je bij Kwantum. Bij de grootste woondiscounter van België en Nederland vind je alles voor je huis volgens de laatste trends: raam- en vloerbekleding, tapijten, behang & verf, meubels, verlichting en decoratie. De kwaliteit is altijd goed en de prijzen altijd laag. De laagste van België zelfs. Daar woon je beter van!

Kwantum promoties deze week

Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en Vlaanderen. Kwantum is marktleider in vloerbedekking, laminaat, gordijnen, vitrages, behang en verlichting en een van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, rotan, kindermeubelen, woningdecoratie, opberg, gereedschap, huishoudtextiel en verf. Kortom, Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis. Kwantum biedt de laagste prijs, evenals een verrassend complete service.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Lichtbronnen van Huismerk - Kwantum vanaf € 2,00, prijzen van Wanddecoratie van Huismerk - Kwantum vanaf € 3,00 en prijzen van Vinyl + tapijt van Huismerk - Kwantum vanaf € 3,50.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten