Promoties & folders van Lambrechts

Folders van Lambrechts

De blauwe en rode bol in het logo, die staan voor de begrippen ‘water’ en ‘warmte’, werden heel breed ingevuld. Lambrechts levert veel meer dan enkel badkamers en verwarming. De laatste jaren werd het productengamma constant uitgebreid om in te spelen op de veranderende behoeften van de klanten. Dat uitgebreide aanbod kan je in de vernieuwde Lambrechts Store in Hasselt ontdekken . Dit is met zijn 5.000 vierkante meter de grootste in de Benelux!

Momenteel verwerken wij geen folders van Lambrechts. Je vindt andere winkels via de Winkels

Volgende folders kunnen je ook interesseren

Gamma folder geldig tot 21-10-2018

Gamma

Nog 1 dagen geldig
Gamma folder geldig tot 21-10-2018

Gamma

Nog 1 dagen geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 21-10-2018

Zelfbouwmarkt

Nog 15 dagen geldig
Freetime folder geldig tot 21-10-2018

Freetime

Enkel vandaag nog geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 21-10-2018

Zelfbouwmarkt

Nog 1 dagen geldig

Al meer dan zestig jaar is Lambrechts een toonaangevende groothandel in ‘water’ en ‘warmte’. Het familiebedrijf behoort tot de top vijf in de verwarmings- en sanitaire sector. Maar Lambrechts is veel meer dan badkamers en verwarming alleen… Het productengamma werd de laatste jaren voortdurend uitgebreid om in te spelen op de veranderende behoeften van de klanten. De begrippen ‘water’ en ‘warmte’ – de blauwe en rode bol in het logo - werden heel breed ingevuld omdat ontspanning en comfort steeds belangrijker worden in deze drukke maatschappij.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord