Filters

Toon meer
Toon meer

Promoties & folders van Lidl

Folders van Lidl

Lidl folder geldig tot 29-02-2020

Lidl

Nog 2 maanden geldig
Lidl folder geldig tot 29-02-2020

Lidl

Over 2 dagen geldig
Lidl folder geldig tot 29-02-2020

Lidl

Enkel vandaag nog geldig
Bekijk hier de vorige reclamefolders van Lidl (aanmelden vereist)

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs! Lidl is een supermarktketen waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen. Je vindt er een uitgebreid assortiment food en non-food artikelen van kwalitatieve huismerken zoals Silvercrest, Parkside, Florabest, Crivit en Powerfix. Naast de lokale winkels kan je de Lidl producten ook kopen in hun online shop. Wekelijks kan je in de Lidl folder diverse artikelen in promotie vinden. Lidl legt de nadruk op versheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Dit doen ze door hoogkwalitatieve producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs. De nieuwste folders van Lidl raadpleeg je bij Promobutler.be.

Acties van Lidl

Sorteer op  
Lidl
€ 2,37
Promoties Snoepgoed - SugarLand - Geldig van 24/02/2020 tot 29/02/2020 bij Lidl
Enkel vandaag nog geldig

×

Lidl
€ 4
Promoties Chips - Lay's - Geldig van 24/02/2020 tot 29/02/2020 bij Lidl
Enkel vandaag nog geldig

×

Lidl
€ 7,99
Promoties Graszaad - Grandiol - Geldig van 24/02/2020 tot 29/02/2020 bij Lidl
Enkel vandaag nog geldig

×

Lidl is een supermarktketen met als motto: “De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs”. Ze hebben een uitgebreid assortiment dat bestaat uit food artikelen zoals fruit, groenten, vlees, brood en drank. Daarnaast verkopen ze ook non-food artikelen van diverse thema’s zoals elektrische apparaten, huishoudartikelen, babyartikelen, kleding, … Lidl focust op kwaliteit, versheid en betaalbaarheid. Dit komt ook terug in hun sterke huismerken zoals Silvercrest, Parkside en Florabest. Wekelijks vind je in de Lidl folder de beste promoties terug.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Verse geitenkaasspecialiteiten van Duc De Coeur vanaf € 1,59, prijzen van Kaasblokjes van Huismerk - Lidl vanaf € 1,79 en prijzen van Ham uit bayonne van Specialites Francaises vanaf € 1,79.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten