Promoties filteren

Categorieën
Merken

Makro - Promoties, folders en kortingscodes

Makro folders en promoties
Bezoek de Makro website
Makro is met zijn 6 Belgische Cash & Carry winkelpunten één van de bekendste zelfbedieningsgroothandels.

Het Makro assortiment bestaat uit een ruim assortiment food- en non-food artikelen waaronder multimedia, doe-het-zelf, kleding en keukenmateriaal.

Makro winkels zijn enkel toegankelijk voor Makro kaarthouders, maar ook particulieren kunnen zo'n kaart aanvragen. Makro heeft nu ook een webshop!

Bij Makro vind je zo ongeveer alles wat je maar nodig kan hebben! In de 6 Belgische vestigingen kan je enkel binnen met een Makro-kaart, die ook beschikbaar is voor particulieren. Makro heeft ook een volledig vernieuwde webshop. Het uitgebreide Makro assortiment bestaat uit zowel food als non-food artikelen. Makro heeft aantrekkelijke versafdelingen met groenten, fruit, vlees, vis, brood en banket van uitstekende kwaliteit. Je kan er ook terecht voor kantoorgerief, multimedia, elektrische apparaten, sporttoestellen en sportuitrustingen, doe-het-zelf materiaal, boeken en kleding! Zelfs zware tuinmaterialen of bouwmaterialen kan je in de Drive-in aankopen. Bekijk op PromoButler altijd de actuele prijzen, promoties en folders van Makro.

Je vindt hieronder o.a. prijzen van van Maes vanaf € 8,69, prijzen van van Fairline vanaf € 9,99 en prijzen van van Badoit vanaf € 5,04.

Bekijk hier de vorige Makro reclamefolders

Reclamefolders van Makro

17-01-2018
tot en met
30-01-2018
17-01-2018
tot en met
30-01-2018

Makro - Acties