Categorieën
Winkels

Promoties van Mannavital

Mannavital is hét merk van natuurlijke voedingssupplementen van uitzonderlijke kwaliteit!  De wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen bevatten de juiste ingrediënten van de beste kwaliteit en aan de correcte dosis. Mannavital draagt bij aan uw gezondheid!

Naast voldoende beweging en een gevarieerd voedingspatroon, dragen voedingssupplementen bij tot een goede gezondheid. Mannavital is een merk van voedingssupplementen bestaande uit kruidenextracten, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen. Mannavital denkt aan uw gezondheid én aan het milieu! De producten worden niet verpakt in blisters wat zorgt voor een lage ecologische voetafdruk. Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Kyolic + lecithine van Mannavital vanaf € 9,38, prijzen van Psyllium platinum van Mannavital vanaf € 13,99 en prijzen van Dormiton + gratis bio infusie ontspanning van Mannavital vanaf € 14,95.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten