Filters

Promoties & folders van Maxi Zoo

Folders van Maxi Zoo

Welkom bij Maxi Zoo ! De gezelligste dierenspeciaalzaak van het land met een ruim assortiment dierenproducten tegen scherpe prijzen. Bij Maxi Zoo vind je alles om het jouw huisdier écht naar zijn zin te maken! Op deze promotiepagina kan je alle acties en folders van Maxi Zoo raadplegen.

Acties van Maxi Zoo

Sorteer op  
Maxi Zoo Promoties Gourmet perle - Purina - Geldig van 17/09/2018 tot 23/09/2018 bij Maxi Zoo

Gourmet perle - Purina

Enkel vandaag nog geldig
Maxi Zoo Promoties Whiskas soups - Whiskas - Geldig van 17/09/2018 tot 23/09/2018 bij Maxi Zoo

Whiskas soups - Whiskas

Enkel vandaag nog geldig

Maxizoo, het vroegere Zoomart, zijn modern ingerichte, grootschalige dierenspeciaalzaken. Direct bij binnenkomst valt de gezelligheid van de winkels op, de heldere sfeervolle verlichting, de ruime opzet en de bereikbaarheid van de geboden artikelen welke per diersoort worden gepresenteerd. Er worden niet alleen luxe producten verkocht maar ze bieden ook een ruim assortiment kwaliteitsartikelen tegen een zeer lage prijs.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Premiere alu natvoeding kat van Premiere vanaf € 0,59, prijzen van Premiere alu natvoeding kat van Premiere vanaf € 0,59 en prijzen van Premiere snacks assortiment van Premiere vanaf € 0,69.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord