Categorieën
Merken

Bekijk de promotie Premiere fine filets in de Maxi Zoo folder

Folder met artikel Premiere fine filets
Folder met artikel Premiere fine filets

Bekijk meer aanbiedingen in de verschillende Maxi Zoo folders

Folders van Maxi Zoo

Welkom bij Maxi Zoo! De gezelligste dierenspeciaalzaak van het land met een ruim assortiment dierenproducten tegen scherpe prijzen. Bij Maxi Zoo vind je alles om het jouw huisdier écht naar zijn zin te maken! Op deze promotiepagina kan je alle acties en folders van Maxi Zoo raadplegen.

Acties van Maxi Zoo

De winkels van Maxi Zoo zijn modern ingerichte, grootschalige dierenspeciaalzaken. Direct bij binnenkomst valt de gezelligheid van de winkels op, de heldere sfeervolle verlichting, de ruime opzet en de bereikbaarheid van de geboden artikelen welke per diersoort worden gepresenteerd. Er worden niet alleen luxe producten verkocht maar ze bieden ook een ruim assortiment kwaliteitsartikelen tegen een zeer lage prijs.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Hill`s treats snacks van Hill's vanaf € 2,80, prijzen van Multifit houtkorrel van Multifit vanaf € 3,74 en prijzen van Pro plan nutri savour junior kalkoen van Purina vanaf € 5,25.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten