Filters

Toon meer
Toon meer

Promoties & folders van Maxi Toys

Folders van Maxi Toys

Maxitoys bied jou een keuze uit een breed assortiment aan speelgoed, geschenkideeën, en multimedia- en gaming producten en dit aan de beste prijs, dankzij hun dynamische aankooppolitiek. Maxitoys geeft steeds goed advies tijdens de keuze van jouw producten. Ontdek de folders en promoties van Maxitoys op deze pagina!

Momenteel verwerken wij geen folders van Maxi Toys. Je vindt andere winkels via de Winkels

Acties van Maxi Toys

Sorteer op  

Maxi Toys is een keten van speelgoedwinkels waar je zowel online als in de winkel een uitgebreid gamma terugvindt van speelgoed, multimedia en babyspeelgoed. Het assortiment speelgoed bij Maxi Toys bestaat uit gezelschapsspelen, poppen, voertuigen, puzzels en knuffels. In de afdeling multimedia vind je voornamelijk spelconsoles en bijhorende games terug. Voor de baby en peuters is er een ruim aanbod aan speelgoed dat de baby of de peuter helpt zich verder te ontwikkelen.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Plaid harry potter of lol van Huismerk - Maxi Toys vanaf € 9,98, prijzen van Knuffel met geluid baby shark kubus van Bandai Namco Entertainment vanaf € 9,98 en prijzen van Olifant met hart van Huismerk - Maxi Toys vanaf € 9,98.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten