Filters

Promoties & folders van Maxwell

Folders van Maxwell

Als zelfstandig familiebedrijf opereert Maxwell volledig onafhankelijk in de elektromarkt. We zijn dus op geen enkele wijze gebonden aan inkooporganisaties, franchiseorganisaties, groothandelaren etc.. Integendeel, onze eigen inkoopafdeling onderhandelt rechtstreeks met de Nederlandse importeur! Het voordeel dat wij dankzij deze massale inkoop genieten, komt direct in al onze lage prijzen tot uitdrukking. Dit is één van de peilers voor het succes van Maxwell. Op deze pagina kan u alvast de beste promoties uit onze folders raadplegen Deskundig, betrouwbaar en altijd dichtbij!

Momenteel verwerken wij geen folders van Maxwell. Je vindt andere winkels via de Winkels

Volgende folders kunnen je ook interesseren

Eldi folder geldig tot 19-06-2019

Eldi

Nog 11 dagen geldig
Eldi folder geldig tot 19-06-2019

Eldi

Nog 11 dagen geldig

Maxwell is een super-gezonde elektro-totaal-zaak. Met 26 winkels in Nederland heeft Maxwell zich een prominente plaats verworven in de electrobranche. De groei zit er nog volop in dankzij de steun van onze vele duizenden vaste klanten. Verkoop van producten van topmerken als Miele, AEG, JVC, Sony, Siemens en Philips tegen messcherpe prijzen, het leveren van uitstekende kwaliteit en super-service, gekoppeld aan visie, klantvriendelijkheid en flexibiliteit, lagen aan het succes ten grondslag.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten