Promoties filteren

Promoties van Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger folders en promoties
Tommy Hilfiger is een wereldwijd lifestyle merk geworden met een sterke herkenning. Tommy Hilfiger distributeert in 90 landen en heeft meer dan 1000 retail winkels over de hele wereld.

Als één van 's werleds grootste lifestyle merken, biedt Tommy een superieure styling, hoge kwaliteit en waarde aan de consumenten wereldwijd.

Tommy Hilfiger is een wereldmerk met een sterke herkenning. Tommy Hilfiger ditributeert in 90 landen en in meer dan 100 retailwinkels in Noord_amerika, Europa Centraal en Zuid-Amerika en Azië. Tommy is een lifestyle merk. Een superieure stijl, kwaliteit en waarde voor de consumenten zijn de sterkste troeven van Tommy Hilfiger. De jeans en jassen zijn de bekendste producten van Tommy Hilfiger. Ook voor casual en sportkleding kan je bij Tommy Hilfiger terecht. Hun jeans collectie is een naam op zich geworden. Namelijk Hilfiger Denim.

Je vindt hieronder o.a. prijzen van van Tommy Hilfiger vanaf € 299,00, prijzen van van Tommy Hilfiger vanaf € 279,00 en prijzen van van Tommy Hilfiger vanaf € 189,90.

Prijzen van Tommy Hilfiger