Filters

Toon meer
Toon meer

Populaire folders

Euroshop folder geldig tot 25-05-2019

Euroshop

Nog 1 maand geldig

Woonkamer

De woonkamer gaat vandaag op in de keuken, of omgekeerd. Dat betekent dat er geen echte eetruimte meer is, de zithoek blijft wel behouden. Een open rek kan een eetgedeelte en zithoek afbakenen. We nemen nog steeds plaats rond de haard of voor de televisie in een gemakkelijke fauteuil of zetel en zorgen nog voor opbergruimte hoewel de grote kasten – zoals we ze vroeger in eik zagen – toch afgedaan hebben. Enkele tips om meer ruimte te creëren: deel de ruimte op in zones, haal daglicht binnen, werk met lichte kleuren, werk met doorkijkjes of glazen deur naar een andere ruimte en ook opruimen verricht wonderen natuurlijk.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Hoeksalon in stof van Huismerk - Euroshop vanaf € 665,00, prijzen van Grönlid 3-zitshoekbank met open eind van Huismerk - Ikea vanaf € 799,00 en prijzen van Grönlid 3-zitshoekbank van Huismerk - Ikea vanaf € 799,00.

Promoties Woonkamer

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten