Promoties & folders van MS Wonen

Folders van MS Wonen

MS 2000 staat voor een ruime keuze kwaliteitsmeubelen van de bekendste fabrikanten. In de sfeervolle showroom vind je zeker de meubelen van jouw smaak. Niet zeker over een meubel? Vraag raad aan de interieuradviseurs. Zij helpen je graag verder. MS 2000 heeft tevens een verlichtings- en decoratieafdeling om je interieur meteen compleet te maken!

Acties van MS Wonen

Sorteer op  

Wie op zoek is naar jonge woonideeën, kan terecht bij MS 2000. Bij hun uitgebreide collecties salons, eetkamers, slaapkamers, bureuameubelen en woonkamers, hoort het advies van hun interieurspecialisten. Zij staan je graag te woord bij vragen over het interieur. Om je interieur onmiddellijk tot in de puntjes af te werken, beschikken ze ook over een verlichtings- en decoratieafdeling.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Klapstoel van Huismerk - MS Meubelshopping 2000 vanaf € 11,90, prijzen van Laptoptafeltje van Huismerk - MS Meubelshopping 2000 vanaf € 39,00 en prijzen van Salontafel glas van Huismerk - MS Meubelshopping 2000 vanaf € 39,00.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord