Filters

Promoties & folders van Multi Bazar

Folders van Multi Bazar

Multi Bazar is een winkel waar je terecht kan voor een uitgebreid assortiment. Het assortiment van Multi Bazar bestaat uit babyartikelen, doe het zelf, textiel, bureau artikelen, speelgoed en verlichting. Je wordt met een glimlach ontvangen in de toonzaal van Pittem. Voor de nieuwste folders kan je hier terecht.

Acties van Multi Bazar

Sorteer op  

Multibazar is een keten van winkels waar je terecht kan voor een uitgebreid assortiment speelgoed, verlichting, doe het zelf, baby, kleding. De artikelen kan je kopen in de winkels of via de webshop. Multibazar biedt speciale kortingen voor onthaalmoeders alsook kan je een geboortelijst aanmaken. Er zijn ook samenwoonacties.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Colour ice pp 3 klepsmap van Esselte vanaf € 2,19, prijzen van Opbergbox deksel nuance m van Allibert vanaf € 2,50 en prijzen van Colour ice perforator 10 pagina van Esselte vanaf € 2,55.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord