Categorieën
Merken

Bekijk de promotie Snoeischaar in de Multi Bazar folder

Folder met artikel Snoeischaar
Folder met artikel Snoeischaar

Bekijk meer aanbiedingen in de verschillende Multi Bazar folders

Multi Bazar is een winkel waar je terecht kan voor een uitgebreid assortiment. Het assortiment van Multi Bazar bestaat uit babyartikelen, doe-het-zelf, textiel, bureau-artikelen, speelgoed en verlichting. Je wordt met een glimlach ontvangen in de toonzaal van Pittem of Izegem. Voor de nieuwste folders kan je hier terecht.

Multi Bazar promoties deze week

Multi Bazar is een keten van winkels waar je terecht kan voor een uitgebreid assortiment speelgoed, verlichting, doe het zelf, baby, kleding. De artikelen kan je kopen in de winkels of via de webshop. Multi Bazar biedt speciale kortingen voor onthaalmoeders alsook kan je een geboortelijst aanmaken. Er zijn ook samenwoonacties.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Stoomkledinghanger van Brabantia vanaf € 14,95, prijzen van Geraffineerd zwembadzout van PoolSel vanaf € 14,95 en prijzen van Kledinghangers set van 4 van Brabantia vanaf € 15,95.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten