Filters

Toon meer
Toon meer

Promoties & folders van Multi Bazar

Folders van Multi Bazar

Multi Bazar is een winkel waar je terecht kan voor een uitgebreid assortiment. Het assortiment van Multi Bazar bestaat uit babyartikelen, doe-het-zelf, textiel, bureau-artikelen, speelgoed en verlichting. Je wordt met een glimlach ontvangen in de toonzaal van Pittem of Izegem. Voor de nieuwste folders kan je hier terecht.

Acties van Multi Bazar

Sorteer op  

Multi Bazar is een keten van winkels waar je terecht kan voor een uitgebreid assortiment speelgoed, verlichting, doe het zelf, baby, kleding. De artikelen kan je kopen in de winkels of via de webshop. Multi Bazar biedt speciale kortingen voor onthaalmoeders alsook kan je een geboortelijst aanmaken. Er zijn ook samenwoonacties.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Keukenhanddoek Uni 50X70, Ch Wh Cntr Zwart van Tiseco vanaf € 2,75, prijzen van Eres Snelontkalker Citro 250Ml van Eres vanaf € 3,15 en prijzen van Eres Superontvetter Spray 500Ml van Eres vanaf € 3,99.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten