NetMedia Europe Promoties en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van NetMedia Europe. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Netmedia Europe staat meer dan 10 jaar in voor het optimaliseren van de online aanwezigheid van retailers (winkels), brands (merken) en instituten. Met de tool folders.eu kunnen retailers/brands/… hun folder, brochure, catalogus, jaarverslag, ... op een gebruiksvriendelijke manier interactief tonen op hun eigen website. Ook van het nummer 1 promotieplatform van België: PromoButler en van Digimagkiosk, Acties.be en Habitos.be is Netmedia Europe het trotse moederbedrijf. Lidl, Brico, X2O, Ava en Bristol zijn enkele voorbeelden van bedrijven die zich door Netmedia Europe laten begeleiden in de online promotie-wereld.

Netmedia Europe is het trotse moederbedrijf van promotieplatform PromoButler, Acties.be, magazineplatform Digimagkiosk, bouw- en woonwebsite Habitos en folders.eu. Zij helpen retailers, brands en instituten met het optimaliseren van hun online aanwezigheid, online folders en online publicaties. Door de SEO geoptimaliseerde tool: folders.eu kunnen winkels, merken en andere instituten hun folder, brochure, catalogus of andere publicaties gratis interactief maken en op hun eigen site tonen. Via o.a. heatmaps en leesgedraganalyses kan men leren van zijn eigen publicaties en het leesgedrag van de lezers. Ook datacaptatie is mogelijk via folders.eu.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten