Filters

Toon meer
Toon meer

Promoties & folders van OKay

Folders van OKay

Je krijgt bij OKay service en kwaliteit voor de laagste prijzen in je buurt. Om je dit te kunnen garanderen, vergelijkt OKay dagelijks hun prijzen met de winkel- en folderprijzen van hun concurrenten. OKay houdt bij deze prijsvergelijking rekening met de winkels die binnen een straal van enkele kilometers rondom je OKay-buurtwinkel liggen.

Volgende folders kunnen je ook interesseren

Lidl folder geldig tot 22-02-2019

Lidl

Over 3 dagen geldig
Alvo folder geldig tot 22-02-2019

Alvo

Nog 4 dagen geldig
Makro folder geldig tot 22-02-2019

Makro

Nog 4 dagen geldig
Makro folder geldig tot 22-02-2019

Makro

Nog 4 dagen geldig
Lidl folder geldig tot 22-02-2019

Lidl

Nog 1 dagen geldig

Acties van OKay

Sorteer op  

OKay Buurtwinkels is de gezellige buurtwinkel waar je terecht kan voor al je dagelijkse boodschappen. Je vindt bij Okay Buurtwinkels een ruim assortiment op een compacte oppervlakte zodat je vlot en efficiënt kan winkelen. Je kan rekenen op service en kwaliteit voor de laagste prijzen in je buurt. Het assortiment van OKay Buurtwinkels bestaat uit voeding, dranken, huishoudartikelen en verse groenten en fruit.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Kolios griekse yoghurt van Kolios vanaf € 0,79, prijzen van Boni selection toastbrood van Boni vanaf € 0,79 en prijzen van Campina joyvalle halfvolle aa melk van Campina vanaf € 1,42.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord