Categorieën
Merken

Bekijk de promotie Boni selection gedroogde tijm in de OKay folder

Folder met artikel Boni selection gedroogde tijm
Folder met artikel Boni selection gedroogde tijm

Bekijk meer aanbiedingen in de verschillende OKay folders

Folders van OKay

Je krijgt bij OKay service en kwaliteit voor de laagste prijzen in je buurt. Om je dit te kunnen garanderen, vergelijkt OKay dagelijks hun prijzen met de winkel- en folderprijzen van hun concurrenten. OKay houdt bij deze prijsvergelijking rekening met de winkels die binnen een straal van enkele kilometers rondom je OKay-buurtwinkel liggen.

Acties van OKay

OKay Buurtwinkels is de gezellige buurtwinkel waar je terecht kan voor al je dagelijkse boodschappen. Je vindt bij Okay Buurtwinkels een ruim assortiment op een compacte oppervlakte zodat je vlot en efficiënt kan winkelen. Je kan rekenen op service en kwaliteit voor de laagste prijzen in je buurt. Het assortiment van OKay Buurtwinkels bestaat uit voeding, dranken, huishoudartikelen en verse groenten en fruit.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Chio maxi mix original van Chio vanaf € 1,09, prijzen van Chio dugadoo`s roasted paprika van Chio vanaf € 1,29 en prijzen van Devos lemmens cocktailsaus van Devos Lemmens vanaf € 1,35.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten