Playmobil folders deze week

Momenteel zijn er geen actieve folders van Playmobil. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Sinds 1974 is PLAYMOBIL® een klassieker in kinderspeelkamers en werden er intussen wereldwijd al meer dan 3 miljard van de populaire speelfiguren met de kenmerkende glimlach geproduceerd. „Ik hou van PLAYMOBIL® omdat alles zo beweeglijk is. Ik vind het echt leuk om de figuurtjes een echt leven te geven. Ja, het is gewoon leuk!” Een kleine PLAYMOBIL® fan Ontdek hieronder de meest recente Playmobil catalogus met de allernieuwste Playmobil speelsets in.

Met PLAYMOBIL® kunnen kinderen zich uitleven in verschillende rollenspellen en kunnen ze hun eigen wereld bedenken of naspelen: als ridder of piraat in een historische setting, als boer, dierenarts of politieagent in het dagelijks leven of zelfs als geheim agent in een virtuele wereld. PLAYMOBIL® bedenkt voortdurend nieuwe ideeën of invalshoeken om kinderen te plezieren en zowel ouders als opvoeders stellen de hoge speelwaarde van Playmobil speelgoed enorm op prijs.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten