Filters

Toon meer

Populaire folders

Woodtex folder geldig tot 18-10-2019

Woodtex

Nog 22 dagen geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 18-10-2019

Zelfbouwmarkt

Nog 17 dagen geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 18-10-2019

Zelfbouwmarkt

Nog 3 dagen geldig

Buitendeuren

De voordeur is de toegang tot je woning en die nodigt dan ook best uit tot binnenkomen. Een standaarddeur, pivoterende deur of dubbele deuren, met of zonder glasvlak: alles formaten en uitvoeringen zijn mogelijk. Vandaag kan het paneel van de deur vastgemaakt worden op de deurkader, of de voordeur en de garagepoort kunnen in één vlak opgaan. Houd er rekening mee dat de voordeur niet alleen mooi moet zijn, maar ook veilig. Voor een veilige deur, met veiligheidsbeslag- en sluiting krijg je fiscaal voordeel. Hecht je belang aan isolatie, let dan op de isolatiewaarde en luchtdichtheid van de buitendeur. Let er ook op dat bijvoorbeeld een achterdeur even veilig moet zijn dan de voordeur.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Louvre deur grenen van Huismerk - Woodtex vanaf € 7,53, prijzen van Toebehoren Compleet Pvc Deur Dubbel Wit van Zelfbouwmarkt vanaf € 44,50 en prijzen van Toebehoren Compleet Pvc Deur Enkel Wit van Zelfbouwmarkt vanaf € 52,79.

Promoties Buitendeuren

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten