Filters

Toon meer

Populaire folders

Woodtex folder geldig tot 19-10-2019

Woodtex

Nog 21 dagen geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 19-10-2019

Zelfbouwmarkt

Nog 16 dagen geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 19-10-2019

Zelfbouwmarkt

Nog 2 dagen geldig

Isolatie

Het E-peil en de isolatienormen van vandaag (E70 voor nieuwbouw tot eind 2013) verplichten ons werk te maken van de isolatie van onze woning. Ook bestaande woningen hebben er enorm veel baat bij het isoleren van de buitenschil. Isoleren doe je niet in één, twee, drie, maar met een grondige aanpak. Te beginnen met het dak waar je ofwel het dak of de zoldervloer kunt isoleren. Eens dit werk achter de rug, is je grootste energieverliespost aangepakt. Is het mogelijk, kun je de vloeren isoleren, waar je tegelijk mee in vloerverwarming kunt voorzien. Tot slot gaat nog veel koude langs de muren naar buiten. Muren isoleren, doe je best vanbuiten af, waarna je afwerkt met een nieuwe buitenschil.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Acoustifit glaswol van Knauf vanaf € 2,70, prijzen van Jackodur van Jackodur vanaf € 2,95 en prijzen van Spijkerflens rollisolplus rollisolplus isover 60 van Isover vanaf € 3,40.

Promoties Isolatie

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten