Etenswaren
-
Vis en Schelpdieren
- Schaal- en schelpdieren (1)
- Mosselen (3)
- Garnalen (7)
- Vispannetje (1)
- Zalmfilets (1)
- Gerookte vis (13)
- Gebakken vis (2)
- Brochettes (scampi) (2)
- Brochettes (vis) (2)
- Reuzengarnalen (gamba) (1)
- Zeevruchten (1)
- Oesters (6)
- Verse vis (37)
- Zalmreepjes (1)
- Inktvisringen (vers) (1)
- Surimisnippers (2)
- Sint-Jacobsschelpen (vers) (2)
- Gekookte zalm (1)
- Surimistaafjes (2)
- inktvis (2)
Victoriabaarsfilets folders deze week
Victoriabaarsfilet is vis met stevig witvlees. Deze filet wordt verkregen door de victoriabaars te fileren. Victoriabaarzen leven in zoetwater. De filet kan je zowel in de pan bakken als in de oven bereiden. Victoriabaasfilet wordt meestal geserveerd met prei en aardappelen. Bekijk hier alle prijzen en promoties van victoriabaarsfilet.
Mijn favorieten