Filters

Toon meer
Toon meer

Populaire folders

Kwantum folder geldig tot 21-10-2019

Kwantum

Nog 6 dagen geldig
Woodtex folder geldig tot 21-10-2019

Woodtex

Nog 19 dagen geldig
Supra Bazar folder geldig tot 21-10-2019

Supra Bazar

Nog 1 dagen geldig
Ava folder geldig tot 21-10-2019

Ava

Nog 13 dagen geldig
Deba Meubelen folder geldig tot 21-10-2019

Deba Meubelen

Nog 2 maanden geldig

Behang en Verven

Behangen of verven? Het blijft de meest gestelde vraag als je je interieur wil inrichten. Gelukkig ben je niet je leven lang verbonden aan dezelfde smaak. Acryl, latex of natuurverven: de ene is al milieuvriendelijker dan de andere. Enkele decoratieve technieken aanbrengen, maakt het tot een meesterwerk. Ben je toch eerder een behanger, dan heb je voldoende variatie met het gewone behangpapier of vliesbehang maar trendy is digitaal gedrukte muurbekleding. Kun je niet kiezen, dan is dat nog beter. Een combinatie van verven en behangen, kan alleen maar mooier uitkomen. Let er alleen op dat de verschillende kleuren en motieven in de hele woning bij elkaar passen, zodat het geen kakofonie wordt.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Sencys behanglijm voor vliesbehang 200 gr van Sencys vanaf € 9,99, prijzen van Perfax behanglijm voor vliesbehang 'Ready & Roll' 2,25 kg van Perfax vanaf € 11,49 en prijzen van Decomode vliesbehang 'Granol' antraciet van DecoMode vanaf € 14,99.

Promoties Behang en Verven

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten