Filters

Toon meer

Populaire folders

Kwantum folder geldig tot 14-10-2019

Kwantum

Nog 13 dagen geldig
Seats and Sofas folder geldig tot 14-10-2019

Seats and Sofas

Nog 6 dagen geldig
Woodtex folder geldig tot 14-10-2019

Woodtex

Nog 26 dagen geldig
Supra Bazar folder geldig tot 14-10-2019

Supra Bazar

Nog 8 dagen geldig
Ava folder geldig tot 14-10-2019

Ava

Nog 20 dagen geldig
Deba Meubelen folder geldig tot 14-10-2019

Deba Meubelen

Nog 2 maanden geldig

Plafonds en (stijl)wanden

Wanden afwerken, gaat niet alleen met verf of behang. Het meest voorkomende is dan hout. Zo is lambrisering terug van weg geweest, maar dan in hedendaagse vorm. Hout kun je kopen in panelen of planken. Met scheidingswanden kun je dan weer ruimten van elkaar scheiden, bijvoorbeeld een bureautje van de woonruimte. Ook een plafond afwerken, kan op verschillende manieren. Ofwel laat je het bepleisterd of je kiest voor een verlaagd plafond in polyester, pvc of hout. Vaker gehoord is het spanplafond waarbij een vinyl doek wordt opgespannen aan de profielen tegen de muren.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Wand- en plafondpaneel mdf noten wit van Huismerk - Zelfbouwmarkt vanaf € 4,99, prijzen van Plafondpaneel met houtnerfstructuur van Huismerk - Zelfbouwmarkt vanaf € 4,99 en prijzen van Plafondpaneel met houtnerfstructuur van Huismerk - Zelfbouwmarkt vanaf € 5,97.

Promoties Plafonds en (stijl)wanden

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten