Filters

Toon meer
Toon meer

Populaire folders

IXINA folder geldig tot 21-10-2019

IXINA

Nog 10 dagen geldig
Dovy Keukens folder geldig tot 21-10-2019

Dovy Keukens

Nog 10 dagen geldig

Keuken

De keuken beschouwen we vandaag niet meer alleen als plaats om te koken, het is een volwaardige leefkeuken. Niet alleen vinden er ergonomische keukenkasten- en laden hun plaats, maar ook inbouwtoestellen, die tegenwoordig ook elektronisch kunnen gestuurd worden. Eender hoe je groot of klein je ruimte is, je kunt er zeker een welbepaald keukentype in kwijt. Werk je met een eiland of niet: het is aan jou de keuze. Een goede indeling van koken, afwassen en opbergen zorgt voor een goede functionering van jezelf. Tot slot kies je de afwerking van de werkbladen waarin er zee aan materialen is, net als voor het uitzicht van spoelbakken, spatwanden en kranen.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Laminaat white van Huismerk - Kvik vanaf € 78,00, prijzen van Laminaat marble white van Huismerk - Kvik vanaf € 78,00 en prijzen van Laminaat concrete sand van Huismerk - Kvik vanaf € 78,00.

Promoties Keuken

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten