Bekijk de promotie 3-zit met brede longchair in luxestof in de Raffino folder

Folder met artikel 3-zit met brede longchair in luxestof

Momenteel zijn er geen actieve folders van Raffino. Je kan andere folders vinden via de folders pagina.

Woonwinkel Raffino in Bornem staat voor kwaliteit, comfort en service. Bij ons vind je enkel en alleen Europese meubels, die zorgvuldig voor onze klanten worden geselecteerd. Oerdegelijke Belgische salons, comfortabele Scandinavische relaxzetels, Duitse kleerkasten, maatwerk tot op de centimeter uit ons atelier in Griekenland, Belgische boxsprings, design tafels uit Milaan, massieve eetkamers uit Denemarken enzovoort… Je ervaart zodra je binnenstapt de rustige sfeer en vormgeving in onze showroom, waarin we onze klanten graag de nodige tijd en aandacht schenken, bij een lekker kopje koffie of glaasje cava. Onze interieurspecialisten adviseren graag bij de selectie van uw nieuwe meubels. Van een nieuwe zetel of tafel voor bij u thuis tot complete inrichtingen en interieurprojecten, particulier of professioneel. Voor klanten die daar de voorkeur aan geven, werken wij op onze sluitingsdagen in alle rust op afspraak. Het plaatsen van de gekozen stukken gebeurt, indien de klant dat wil, door een team van professionele meubelmonteurs, zowel rond de kerktoren van Bornem als in de rest van België. Moome, Stressless, Prominent, Tempur, Fama, EgoItaliano, Mobliberica, zijn enkele van onze grote merknamen. Daarnaast kiezen we heel bewust voor kleinere fabrikanten, die een persoonlijke aanpak en het bieden van kwaliteit als prioriteiten hebben.

In meubelwinkel Raffino staat kwaliteit op de eerste plaats. Van zetels tot boxsprings, van tafels tot stoelen, in onze meubelwinkel vind je een ruim gamma aan kwaliteitsvolle meubels.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten