Promoties & folders van Sunjets

Folders van Sunjets

Momenteel zijn er geen actieve folders van Sunjets. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

In 1986 startte Sunjets met een revolutionair concept voor die tijd: een direct verkoopsysteem van vakanties. Dat betekende dat de vakantieganger zijn reis niet meer in een reiskantoor moest reserveren, maar rechtstreeks kon reserveren bij de touroperator. De klanten genieten daardoor een aanzienlijk prijsvoordeel voor dezelfde kwaliteit. Dit bleek een succesformule.

Ben je van plan om binnenkort lekker op vakantie te gaan? Dan is Sunjets de perfecte website voor jou. Je hebt hier de mogelijkheid om een vliegvakantie, een autovakantie, een skivakantie een citytrip of een last minute te boeken. Als je alleen een vlucht wil boeken ben je ook aan het juiste adres. Je wordt onder het kopje vliegtickets meteen doorgeschakeld naar TUIFly. Wil je liever een combinatie van een vliegticket + hotel? Ook dat is mogelijk. Vaak ben je dan ook nog eens extra voordelig uit. Zo is er voor elk type reiziger wel een passende bestemming te vinden. Je kunt kiezen uit meer dan 3.700 verschillende accommodaties over de hele wereld en je geniet gegarandeerd van de laagste prijs. Het is handig om de website goed in de gate te houden, want elke dag komen er nieuwe last minute acties en kortingen online. Daarbij worden de promoties gecommuniceerd op de website van PromoButler. Zo ben je altijd op de hoogte van de beste deals en kun je extra voordelig een heerlijke vakantie boeken. Heb je nog geen naar wat voor bestemming je deze keer wil vertrekken? Je kunt inspiratie opdoen op de website en misschien eindig je op plekken waarvan je nooit had durven dromen. Er zijn zoveel verschillende citytrips te boeken en waarschijnlijk zijn er een aantal bestemmingen die je zelf nooit bedacht had. Ontdek nieuwe steden voor een kleine prijs.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten