Filters

Verlichting

Verlichting kies je in functie van de ruimte waarin het gebruikt wordt. Functionele verlichting dient in de keuken om gemakkelijk te werken, in je bureau om administratief werk te kunnen doen, in de badkamer om goed aan je dag te beginnen. Decoratieve verlichting dient om sfeer te brengen: spots om een accent te leggen op een muur of schilderij. Wees dus attest op je keuze en hang niet zomaar een plafondlamp die eigenlijk te veel licht geeft, of een spot die net te weinig licht brengt. Licht hoeft trouwens niet altijd pal van boven naar beneden te schijnen. Bij verscheidene armaturen – vooral spots dan – kun je het licht draaien. Ook aantrekkelijk is het dimmen van verlichting.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Led lamp philips van Philips vanaf € 1,75, prijzen van Ledzaklamp van Huismerk - Aldi vanaf € 1,99 en prijzen van Rotera lantaarn voor theelicht van Huismerk - Ikea vanaf € 3,99.

Promoties Verlichting

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord