Promoties van Vero Moda

Vero Moda is een kledinglijn die gestart is op 1987. Het werd al snel duidelijk dat deze kledinglijn een lang leven beschoren was .Vero Moda heeft vanaf de start een solide basis gekregen om zicht als merk succesvol uit te breiden Vero Moda staat voor eigentijdse mode en richt zich vooral naar de vrouwen. Vero Moda bestaat uit 5 collecties: Vero Moda, Vero Moda jeans, Vero Moda Very, Vero Moda basic en Vero Moda intimates. Vero Moda is opgericht in 1987. Al snel werd duidelijk dat het niet om een ééndagsvlieg ging. Vero Moda heeft vanaf de start een solide basis om zich als merk uit te breiden. De collecties zijn eigentijds en spreken vooral de vrouwen aan. Er zijn 5 verschillende collecties binnen Vero Moda: Vero Moda, Vereo Moda jeans, Vero Moda Very, Vero Moda basic en Vero Moda intimates.

Helaas hebben we momenteel geen aanbiedingen van het merk Vero Moda. Neem gerust eens een kijkje bij onze andere Merken.
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten