Filters

Centrale verwarming

Een radiator is vandaag geen mastodont van een toestel meer. Een design radiator past mooi in elke ruimte, maar vooral dan in de badkamer. Zeer handig als je er je handdoeken te drogen kunt hangen. Vind je het fijner om op een warme vloer rond te lopen, dan kun je vloerverwarming overwegen. Bij een nieuwbouw is dat geen probleem, ook bij renovatie is dit in de meeste gevallen mogelijk. Ook wandverwarming is trouwens een optie. Bij luchtverwarming wordt de warmte lucht onmiddellijk de lucht in geblazen. Dit is een duurder systeem waarbij je wel een mechanisch ventilatiesysteem in huis hebt. Vooraleer je de warmteafgiftesystemen kiest, denk dan ook na over een condensatieketel, pelletketel of warmtepomp die de warmte moet produceren.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Elektrische Vloerverwarming Quickmat 1m² van Zelfbouwmarkt vanaf € 83,42, prijzen van Handdoekradiator Gebogen 120 X 50 Cm - Radiator van Beauheat vanaf € 89,00 en prijzen van Elektrische Vloerverwarming Quickmat 1,5m² van Zelfbouwmarkt vanaf € 92,52.

Promoties Centrale verwarming

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord