Filters

Toon meer
Toon meer

Populaire folders

Zelfbouwmarkt folder geldig tot 29-02-2020

Zelfbouwmarkt

Nog 2 dagen geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 29-02-2020

Zelfbouwmarkt

Nog 10 maanden geldig

Hout- en kolenkachels

Een kachel geeft in de winter een aangename warmte in huis. Vandaag de dag heb je daar een ruim aanbod. Houtkachels vragen wel wat energie: je moet houtblokken op de kop tikken, de blokken stapelen op een droge plaats om ze vervolgens in de leefruimte te krijgen, de kachel aanmaken en aan de gang houden en ook de kachel goed onderhouden. Door de knisperende houtblokken krijg je daarboven wel hopen sfeer in de plaats. Voor een houtkachel heb je ook extra accessoires zoals een houtmand en aanmaakblokjes nodig. Een alternatief voor een houtkachel is de pelletkachel waarbij de kamertemperatuur elektronisch geregeld wordt. Tot slot is er nog de kolenkachel die uiteraard ook wat meer energie vergt.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Pellets agricon van Agricon vanaf € 3,85, prijzen van Pellets van Fireland vanaf € 4,59 en prijzen van Pellets pure van Pure Pellets vanaf € 4,89.

Promoties Hout- en kolenkachels

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten