VidaXL Promoties en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van VidaXL. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

VidaXL biedt online een ruim assortiment aan uit volgende categorieën: huis en tuin, doe het zelf, garage, kleding. Je maakt online je keuze. Heb je een vraag? De callagents staan je graag te woord.

Tegenwoordig zijn we allemaal goed aan het zoeken naar de juiste deal voor bepaalde producten. VidaXL biedt daarom een breed assortiment aan uiteenlopende artikelen aan. Je kunt op de website van VidaXL bijvoorbeeld op zoek naar huishoudelijke artikelen, zoals eetkamerstoelen, tuinmeubelen en barbecues, maar je vindt er ook speelgoed, sportartikelen en verzorgingsproducten. Ben je van plan binnenkort te gaan klussen in je huis of tuin? Bekijk dan al het gereedschap en de bouwmaterialen. De website is onderverdeeld in categorieën, zoals huis & tuin, meubelen, hardware, voertuig & onderdelen, sportartikelen, speelgoed & spellen, fotografie, dierbenodigdheden, gezondheid & schoonheid en overig. Wil je graag iemand verrassen met een leuk cadeautje? Dankzij het grote aanbod van deze webshop kun je altijd wel een passend cadeau vinden. VidaXL heeft niet alleen een breed assortiment, maar ook nog eens erg lage prijzen. Zo kun je extra voordelig handige spullen in huis halen. Op de website van Promobutler vind je de beste acties van VidaXL, waardoor je altijd op de hoogte bent van de kortingen. VidaXL koopt alle artikelen in grote hoeveelheden in, waardoor ze voor een goede prijs verkocht kunnen worden. Wacht niet langer en begin met sparen. De verzending van de artikelen is helemaal gratis en je hebt de spullen tussen 4 en 8 dagen in huis.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten