Promoties filteren

Brico Plan-it - Promoties, folders en kortingscodes

Brico Plan-it folders en promoties
Bezoek de Brico Plan-it website
Brico Plan-it onderscheidt zich met een concept dat zich eerder toelegt op de binnenhuisinrichting. Het assortiment volgt de trends dan ook op de voet. In alle afdelingen (zowel verf, sanitair, decoratie en verlichting als tegels, hout, bouw-materialen en tuin) vind je een uitgebreide keuze aan producten, gaande van de gekende merken tot die van Brico, allemaal aan zeer scherpe prijzen.

Brico Plan-it, onderdeel van Maxeda groep, is een landelijke keten van doe-het-zelf zaken met 7 vestigingen in België en Luxemburg. Het assortiment van Brico Plan-it bestaat uit een compleet aanbod gereedschappen, doe-het-zelf materialen en decoratiematerialen voor de actieve hobbyist en vakman. Brico Plan-it voor de laatste trends, een actueel aanbod, goede kwaliteit en prima service. Brico Plan-it is thuis in huis, men heeft er passie om uw huis juist te verzorgen. Ontdek het volledige aanbod op Brico Plan-it - Thuis in huis

Je vindt hieronder o.a. prijzen van van Sencys vanaf € 39,99, prijzen van van Central Park vanaf € 28,99 en prijzen van van Chacon vanaf € 129,00.

Bekijk hier de vorige Brico Plan-it folders

Folders van Brico Plan-it

23-05-2018
tot en met
28-05-2018
09-05-2018
tot en met
28-05-2018

Brico Plan-it - Acties