Promoties filteren

Promoties & reclamefolders van Carpetright

Carpetright folders en promoties
Bezoek de Carpetright website
Uw vloer is ontzettend belangrijk in huis. U leeft er tenslotte dag in dag uit op. Materiaal, kleur, onderhoud, verschillende kamers en budget; allemaal aspecten die belangrijk zijn bij uw beslissing.
Wij bieden u daarom een zeer breed assortiment aan laminaat, parket, vloerkleden, tapijt, vinyl, deurmatten en accessoires.
Ook voor raamdecoratie kunt u bij ons terecht, er is een ruime keuze rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, lamellen, ...

Bij Carpetright vind je kwaliteitsvloeren die passen binnen elk budget! Met meer dan 20 jaar ervaring en 500 winkels, over heel Europa, is Carpetright dan ook een echte vloerexpert. Met een ruime keuze: laminaat, tapijt, vinyl, parket, deurmatten, ondertapijt, plinten, vloeraccessoires... Als u dat wenst, zorgt Carpetright ook voor levering en plaatsing van uw vloer. Ook voor rolgordijnen, vouwgordijnen, lamellen, jaloezieën, raamdecoratie,... kan je bij Carpetright terecht. Kortom, als het over vloeren gaat, garanderen wij u de beste kwaliteit aan de laagste prijs. 

Je vindt hieronder o.a. prijzen van pvc vloeren van Berry Alloc vanaf € 35,99.

Bekijk hier de vorige Carpetright reclamefolders

Reclamefolders van Carpetright

06-03-2017
tot en met
25-03-2017

Volgende folders kunnen je ook interesseren

13-03-2017
tot en met
26-03-2017

Acties bij Carpetright