Promoties filteren

Promoties & reclamefolders van Carpetright

Carpetright folders en promoties
Bezoek de Carpetright website
Uw vloer is ontzettend belangrijk in huis. U leeft er tenslotte dag in dag uit op. Materiaal, kleur, onderhoud, verschillende kamers en budget; allemaal aspecten die belangrijk zijn bij uw beslissing.
Wij bieden u daarom een zeer breed assortiment aan laminaat, parket, vloerkleden, tapijt, vinyl, deurmatten en accessoires.
Ons personeel bestaat uit professionele, deskundige vloerexperts die u graag adviseren bij het gehele proces van het kiezen van de juiste vloer voor uw woning en budget tot de plaatsing en het onderhoud.

Bij Carpetright vind je kwaliteitsvloeren die passen binnen elk budget! Met 20 jaar ervaring en 700 winkels is Carpetright dan ook een echte vloerexpert. Met een ruime keuze: laminaat, tapijt, vinyl, parket, deurmatten, ondertapijt, plinten, vloeraccessoires... Als u dat wenst, zorgt Carpetright ook voor levering en plaatsing van uw vloer. Kortom, als het over vloeren gaat, garanderen wij u de beste kwaliteit aan de laagste prijs. Carpetright: Onze vloeren brengen uw huis tot leven!

Bekijk hier de vorige Carpetright reclamefolders

Reclamefolders van Carpetright

Momenteel verwerken wij geen folders van Carpetright. Je vindt andere winkels via de Winkels pagina.

Volgende folders kunnen je ook interesseren

16-01-2017
tot en met
29-01-2017