Promoties filteren

Promoties & reclamefolders van De Kinderplaneet

De Kinderplaneet folders en promoties
Bezoek de De Kinderplaneet website
De Kinderplaneet is de kinderwinkel bij uitstek voor speelgoed, babyspullen, schoolgerief en kinderkleding.
De Kinderplaneet biedt zo een groot aanbod, dat het als het ware een planeet is voor kinderen. Ze vinden er namelijk alles wat hun hartje begeert: spelletjes, knuffels, puzzels, boeken, rugzakken, trampolines, huisjes, een volledig ingerichte kamer, … noem maar op.
Bij De Kinderplaneet vind je dus al het babyspeelgoed, speelgoed voor jongens en speelgoed voor meisjes dat je je maar kan inbeelden.

Ontdek de folders en promoties van De Kinderplaneet op deze pagina!
knuffels website van De Kinderplaneet

De Kinderplaneet is niet gewoon een speelgoedwinkel, het is een planeet! Deze kinderwinkel heeft een babyafdeling, waar je parken, baby accessoires, slaapzakken, autostoelen, tutters en meer vindt. In de speelgoedafdeling vind je een groot assortiment van speeltjes: puzzels, verkleedkleren, trampolines, muziekinstrumenten,... Verder vind je in de schoolafdeling boekentassen, turnzakken, turnpantoffels, brooddozen. In hun webshop vind je ook een groot aanbod van kinderkleding, babykleding, kinderschoenen en leuke sokken!  

Je vindt hieronder o.a. prijzen van Activity (speelgoed baby en peuter) van Fisher-Price vanaf € 18,50, prijzen van Autos en Camions van Big vanaf € 21,99 en prijzen van Babyschommel van Smoby vanaf € 49,99.

Bekijk hier de vorige De Kinderplaneet reclamefolders

Reclamefolders van De Kinderplaneet

27-03-2017
tot en met
20-04-2017
21-11-2016
tot en met
31-12-2017

Acties bij De Kinderplaneet