Promoties filteren

Home & Co - Promoties, folders en kortingscodes

Home & Co folders en promoties
Home & Co is een divisie van de Meno Group die zich specialiseert in de decoratie van je huis en in huishoudartikelen met kwaliteit. Het gamma van Home & Co bestaat uit klein elektro zoals strijkijzers, broodroosters, koffiezetapparaten en mixers. Ook fruitpersen, fluitketels en ovenschalen behoren tot het assortiment, net als vazen, beeldjes en andere decoratieartikelen. De producten van Home & Co worden verdeeld onder een groot aantal doe het zelf of interieur zaken.
log home & co afb. Home & Co

Home & Co biedt een breed gamma aan decoratieve artikelen en huishoudelijke producten met een hoge kwaliteit. Het assortiment van Home & Co bevat klein elektro zoals mixers, eierkokers, magnetrons, .... Ook pannen, glazen, serviezen zijn vertegenwoordigd in het gamma, net als vazen??, beeldjes en andere decoratieve voorwerpen. Producten van Home & Co worden verdeeld over een groot aantal doe het zelf zaken of gespecialiseerde interieurwinkels.

Je vindt hieronder o.a. prijzen van van Sanytol vanaf € 4,50, prijzen van van Calor vanaf € 67,95 en prijzen van van Pyrex vanaf € 19,95.

Bekijk hier de vorige Home & Co reclamefolders

Reclamefolders van Home & Co

06-03-2018
tot en met
22-04-2018

Home & Co - Acties