Promoties filteren

Promoties & reclamefolders van JBC

JBC folders en promoties
Bezoek de JBC website
In de JBC-winkels en webshop vind je een gevarieerd aanbod collecties voor dames, heren en kids! Naast kwalitatieve basics vind je er designercollecties, easy casual collecties en trendy fashionitems.

Ontdek ook de super hippe collecties van je grootste idolen: Bumba, Samson&Gert, Plop, K3, Maya, Rox, Musti, Wickie de viking en Ketnet! Wie je idolen ook zijn... JBC heeft voor elke fan een bijzonder kleurrijke collectie in petto. 

Kom dus zeker langs bij JBC voor een budgetvriendelijke catwalklook!
Logo JBC

JBC is een op en top Belgisch familiebedrijf met een breed assortiment van dameskledij, herenkledij, meisjes-, jongens- en babykleding. Ook vind je bij JBC een groot gamma van zwangerschapskledij en kleding voor dames met een maatje meer. Vraag zeker een JBC Family Card aan in een JBC-winkel, zo spaar je bij bij elke aankoopschijf van 12 euro een punt voor een waardebon.

Je vindt hieronder o.a. prijzen van Babytrui (fashion) van Huismerk - JBC vanaf € 14,90, prijzen van Badjas (kinderen) van Huismerk - JBC vanaf € 24,90 en prijzen van Damesbroek (fashion) van Huismerk - JBC vanaf € 49,90.

Bekijk hier de vorige JBC reclamefolders

Reclamefolders van JBC

JBC
21-11-2016
tot en met
31-12-2016

Acties bij JBC