Promoties filteren

X2O - Promoties, folders en kortingscodes

X2O folders en promoties
Bezoek de X2O website
Voor een trendy, kwalitatieve en betaalbare badkamer ben je bij X2O aan het juiste adres. Je vindt er alles voor de afwerking van je badkamer: van eigentijdse badkamermeubelen, over vrijstaande baden tot trendy inloopdouches.

In de 18 showrooms kom je op ideeën dankzij een 60-tal uitgewerkte badkameropstellingen naar ieders smaak en budget.

Een ruim assortiment, scherpe prijzen en professioneel advies, dat is wat X2O de voordeligste badkamerspecialist maakt.

X2O is op korte termijn uitgegroeid tot een belangrijke speler op de badkamermarkt. In de grote winkels vind je naast een voorraad van de artikelen zoals baden, douches, kranen, spiegelmeubels, badkamermeubels en wastafels, ook een 50-tal uitgewerkte badkameropstellingen. Zo heb je een beter beeld wat er mogelijk is en kan je meteen zien of het past in je interieur, of dat de gekozen producten volledig jouw voorkeur wegdragen. De beste prijs-kwaliteitsverhouding, een heel ruime keuze, trendy producten en een uitstekende service! Dat is waar X2O om bekend staat! De bekende kwaliteitsmerken zoals Grohe, Allibert, Blaufoss en Linie vind je regelmatig terug in hun folder of op hun Website.

Je vindt hieronder o.a. prijzen van van Linie vanaf € 125,40, prijzen van van Storke vanaf € 321,30 en prijzen van van Luca varess vanaf € 299,40.

Bekijk hier de vorige X2O reclamefolders

Reclamefolders van X2O

X2O
01-04-2018
tot en met
28-04-2018

X2O - Acties