Filters

Toon meer
Toon meer

Zwembaden

Een zwembad in je tuin: het klinkt als muziek in de oren. Bepaal eerst het budget voor je overgaat tot de aankoop. Wil je een standaard monobloc in polyester of toch een gegoten of opgemetseld in beton? ;Belangrijk bij de plaatsing van een zwembad is de filterinstallatie. Zo voorkom je dat je continue het water moet verversen. Een goede waterkwaliteit moet gecontroleerd worden aan de hand van teststrips of tabletten, zo blijkt of er producten moeten toegevoegd worden. De bodem stofzuigen kan met een stofzuiger die het vuilneerslag wegzuigt. Even belangrijk. Om vuil in het zwembad voorkomen, kun je altijd een overkapping of afdekking voorzien. Wil je langer genieten van je zwembad, denk dan aan een waterverwarmer, of wie weet kan je het aansluiten op je zonnepanelensysteem.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Piscine bébé baby zwembad sunset van Intex vanaf € 4,99, prijzen van Opblaas zwembad van Huismerk - Zeeman vanaf € 7,99 en prijzen van Piscine bébé rectangulaire baby zwembad rechthoekige van Intex vanaf € 9,99.

Promoties Zwembaden

Sorteer op  
Carrefour Promoties Zwembad - Intex - Geldig van 03/04/2019 tot 30/06/2019 bij Carrefour
Nog 1 maand geldig

×

Wibra Promoties Zwembad - BestWay - Geldig van 20/05/2019 tot 01/06/2019 bij Wibra
Nog 6 dagen geldig

×

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten