Etenswaren
-
Vlees
- Kalkoenschnitzel (1)
- Kalkoenbrochettes (1)
- Kippenbouten (4)
- Kipbrochettes (2)
- Kip (1)
- Kipfilets (3)
- Kippengehakt (1)
- Braadkippen (2)
- Kippengyros (1)
- Varkenskoteletten (2)
- Varkensgebraad (1)
- Varkensmignonetten (1)
- Varkenshaasje (2)
- Varkensribben (1)
- Kalfsfricassee (1)
- Rundersteak (5)
- Hamburgers (3)
- Konijn (volledig) (2)
- Spek (2)
- Gerookt spek (2)
- Gehaktballen (1)
- Gehakt gemengd (1)
- Gevogelte (1)
- Cordon bleu (1)
- Chipolatas (3)
- Schnitzels (3)
- Boerenworsten (2)
- Verse worsten (2)
- Spekreepjes (1)
- Snacks (vlees) (5)
- Ardense steak (1)
- Kalkoenlapjes (1)
- Boomstammetjes (vlees) (1)
- Entrecôte (1)
- Spieringkotelet (1)
- Blinde vinken (2)
- Colli (vlees) (1)
Gevulde tomaten folders deze week
Gevulde tomaten zijn tomaten waarvan het topje afgesneden is en het vruchtvlees verwijderd. Men heeft dus een uitgeholde tomaat. Deze kan dan opgevuld worden met verschillende vullingen. Als de tomaat gevuld is, wordt het topje dat er afgesneden werd, er terug opgezet als hoedje. Er wordt voornamelijk gekruid gehakt of garnalen gebruikt. Deze vulling kan al voorzien zijn van een dressing of saus. Een gevulde tomaat kan als garnering geserveerd worden of als aperitiefhapje
Mijn favorieten