Categorieën
Merken

Hubo Lebbeke

Hubo
km
Brusselsesteenweg 168, 9280 Lebbeke
(719)
Geen gegevens beschikbaar
Hubo
km
Stoofstraat 25, 1785 Merchtem
(505)
Geen gegevens beschikbaar
Hubo
km
Albrechtlaan 50, 9300 Aalst
(1074)
Geen gegevens beschikbaar

Hubo folders deze week en volgende week

Hubo is een 100% Belgische organisatie die zich, met een uitgebreid en kwalitatief assortiment producten, richt op de doe-het-zelf markt. Het winkelaanbod telt immers zo'n 25.000 doe-het-zelf artikelen voor in en rond het huis. Wil je de keuze hebben uit een ruim assortiment en een prima prijs/kwaliteitverhouding hebben? Dan kan je zeker een kijkje nemen in de overzichtelijke filialen van Hubo.

Hubo promoties deze week

Hubo, een 100% Belgische organisatie met ruim 135 winkels, verspreid over heel België, bekleedt een stevige 2de plaats in de doe-het-zelf sector. Bij Hubo kan je terecht voor bouwmaterialen, sanitair, hout en electriciteit. Met de bonuskaart kan je bij iedere aankoop punten sparen.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Grind yellow sun split van Cobo Garden vanaf € 3,79, prijzen van Multi-tegel in kunststof van Huismerk - Hubo vanaf € 4,99 en prijzen van Gipsplaat van Huismerk - Hubo vanaf € 4,99.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten